Roxana Pop

Despre mine

Având în vedere că ne aflăm în mediul online, voi lăsa roba, ședințele de judecată și limbajul solemn pentru a împărtăși cu voi într-o manieră degajată câteva informații despre mine și formarea mea profesională. Consider că orice relație profesională trebuie să înceapă cu sinceritate si transparență pentru a putea construi încrederea reciprocă de care avem nevoie cu toții atunci când apelăm la un avocat.

Așadar, formarea mea profesională a fost construită la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, facultate pe care am absolvit-o în anul 2014. Ulterior celor patru ani de studii, am urmat un masterat timp de 1 an, având ca și specializare Instituții de Drept Privat din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Drept.

Din cursul anului 2016 sunt avocat în Baroul Cluj, acumulând experiență variată din diferite ramuri juridice întrucât pe perioada stagiaturii am optat pentru a lucra suplimentar pentru două case de avocatură din Cluj-Napoca. Tocmai de aceea, astăzi vă pot informa că firma mea de avocatură tratează litigii juridice din diferite ramuri ale dreptului, respectiv drept penal, drept civil, dreptul muncii, dreptul familiei și dreptul administrativ.

Consider că fiecare client este cel mai important, iar dăruirea și devotamentul nu pot lipsi într-o profesie cum este avocatura.

În încheiere, nu pot să nu vă mărturisesc faptul că avocatura pentru mine este o mare pasiune, motiv pentru care fiecare caz este supus unei analize juridice din toate unghiurile pentru a putea anticipa orice consecință și pentru a urmări îndeaproape interesele fiecărui client.
A fi avocat pentru mine semnifică să te pui în situația clientului să îi înțelegi problemele ca și cum ar fi ale tale, să mergi în fața justiței și să găsești o soluție eficientă într-un termen cât mai scurt pentru a rezolva orice problemă care se ivește pentru client.

Roxana Pop


Aparitii media

Call Now Button